Majoitu mukavasti

Bergvikin kartanon pihapiiristä löytyy monenlaista majoitustilaa. Majoittumaan mahtuu samanaikaisesti isommatkin ryhmät. Vuodepaikkoja löytyy 50 henkilölle. Kesällä vuokrattavat mökit vielä lisäävät majoituskapasiteettia.

Uusi-Aitta

Uudessa aittarakennuksessa on 4 erillistä tilavaa yksiötä suurilla kylpyhuoneilla. Osasta huoneista järvinäkymät. Vuodepaikkoja 2-4 henkilölle. Kaikissa huoneistoissa on oma keittiönurkkaus ja ruokailuryhmä. Kaikkiin huoneistoihin on esteetön kulku.

Kartanon Ometta

Kartanon vanhan kivinavetan vintille on rakennettu 14 modernia kahden/kolmen hengen huonetta. Osasta järvinäkymät. Kylpyhuoneet ja wc tilat ovat vielä toistaiseksi käytävällä yöpyjien yhteiskäytössä.

Kartano

Päärakennuksemme yläkerrassa on kolme kaunista tilavaa 2 henkilön huonetta. Sviitissämme on oma parveke järvinäkymin. Kahdessa huoneista on uudet kylpyhuone/wc tilat. Yhdessä huoneista on vain wc.

Honkaniemi

Upealla maisemalla varustettu Honkaniemi huvila sijaitsee aivan Hirsjärven rannalla. Tuvan valtava takka tuo lämpöisen tunnelman ja kolme makuuhuonetta riittää isommallekin seurueelle. Suuri terassi aukeaa järvelle ja rannassa on oma sauna ja laituri sekä pihalla pieni vierasmaja. Huvilassa on sisällä wc sekä suihkuhuone.

Lahdenperä

Sievä viisikymmenluvun vanha puutarhurin talo on lahdenpoukamassa, kartanon vieressä. Olohuoneen ikkunoihin paistaa kauniisti ilta-aurinko. Talossa on tilava moderni keittiö, kylpyhuone, juuri remontoitu iso olohuone avotakalla, sekä kaksi makuuhuonetta vuoteita yhteensä kolme. Oma rauhallinen piha lisää lomailun mukavuutta.

Pehtoorin tupa

Vanha Pehtoorin tupa sai täysin uuden ilmeen remontin myötä.Kartanon vanhassa sivurakennuksessa nautit näköaloista Hirsjärvelle sekä kartanolle.Omassa isossa keittiössä kokkaat ateriat ja niitä mahtuu nauttimaan useampikin vieras olohuoneen puolella. Tilavasta kahden hlön makuuhuoneesta myös näkymät järvelle. Oma kylpyhuone sai myös remontin myötä tunnelmalliset tummat sävyt.

Saunamökki Aino

Pieni soma saunamökki on rakennettu lähes järven ylle. Tuvan puolella on pieni keittiönurkkaus, sekä makuusoppi kahdelle. Tilavasta saunasta on lyhyt matka uimaan.

Ideariihi

Kappelinmäellä mäntyjen siimeksessä sijaitsevassa Ideariihessämme on 6kpl neljän hengen huoneita. Isot yhteiset oleskelu ja ruokailu tilat. Tilava hyvin varusteltu keittiönurkkaus. Kylpyhuoneet ja wct löytyvät oleskelutilan perältä.