Ikimuistoisia juhlia kartanomiljöössä

Bergvikin historiallinen kartanomiljöö luonnon kauniin Hirsjärven rannalla tarjoaa upeat puitteet niin pieniin kuin suuriinkin juhliin kaikkina vuoden aikoina. Kartanon alueella on useita erilaisia, eri kokoisia ja eri tunnelman omaavia saleja. Majoituspalveluidemme sekä ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta meillä vietät ikimuistoiset ja onnistuneet juhlat.

Mannerheim-ristin ritari Eversti Von Essenin sali

Juhlava Everstin sali on täydellinen tila pienelle juhlaseurueelle, sekä todella edustava kokoushuone tärkeisiin neuvotteluihin. Everstin jykevän pitkän pöydän ääressä on yli sadan vuoden ajan tehty isoja päätöksiä. Saliin mahtuu hyvin 12 henkilöä. Everstin salin saa yhdistettyä pariovin viereiseen pianosaliimme.

Everstiluutnantti De la Motten pianosali

Tyylikäs pianosalimme tarjoaa nimensä mukaisesti mahdollisuuden tunnelmoida pianon äärellä herraskaisien aterioiden välissä. Salissa on neljä suurta pyöreää/ovaalia pöytää kristallikruunun alla, ruokailemaan mahtuu hyvin noin 24 henkilöä. Sali yhdistyy pariovin Everstin saliin sekä takkakabinettiin.

Vuorineuvos John Grundströmin takkakabinetti

Takkakabinetiin tuo lämpöistä tunnelmaa vanha kakluuni. Ruokailemaan tilaan mahtuu 10 henkilöä. Tila yhdistyy pariovin piano saliin, sekä Riitan salonkiin.

Riitta Pätiälä-Saarisalon salonki

Bergvik-säätiön perustajan salongissa voi aistia viimeisimmän kartanonrouvan historian havinaa. Eleganttiin tilaan mahtuu ruokailemaan 6 henkilöä. Tila yhdistyy takka kabinettiin, Aapelinkamariin sekä Seleniuksen tupaan.

Seleniuksen tupa

Nykyisen kartanon vuonna 1907 rakennuttanut Emil Selenius valmistutti jykevät uunit kartanon tupaan. Nyt tuvassa voi viettää lämpöisiä kokouksia tai pieniä juhlia. Tuvan lasiverannalta pääsee kartanon pihalle nauttimaan kesäpäivistä ja virkistävistä juomista järvinäköaloin

Bergvikin kappeli

Kauniilla mäellä mäntyjen katveessa sijaitsee Bergvikin oma kappeli. Jylhän järvimaiseman omaavalla alttarilla on vietetty häitä, siunaustilaisuuksia, luentoja ja konsertteja. Oman kappelin ja runsaiden majoitustilojen vuoksi suosituimmat hääviikonloput varataan aina nopeasti.

Kunniatohtori Aapeli Saarisalon kulmakamari

Tunnetun arkeologin, kristillisen kirjailijan, filosofian kunniatohtorin sekä teologian tohtorin aistikkaaseen kamariin mahtuu ruokailemaan 10 henkilöä. Tila yhdistyy Riitan salonkiin sekä Seleniuksen tupaan.

Kartanon Ometta

Ometan alakerrasta löytyy suuri yhtenäinen yli 100m² tila, jossa onnistuu niin rennommat juhlat kuin konsertitkin. Pöytien muotoa muokkaamalla tila muuntautuu moneen. Ruokailemaan tilassa mahtuu noin 75 henkilöä. Kesäisin Ometassa on käytössä oma terassi. Tilassa on piano. Ometassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten juhliin voi tuoda omat tarjoilut

Ideariihi

Ideariihi tila toimii pienellä juhlaseurueella rentona juhla ja illanvietto paikkana. Tilassa muutama iso ruokailupöytä sekä oma pieni keittiönurkkaus, yöpymään arkkitehdin suunnittelemissa korkeissa kerrossängyissä mahtuu jopa 24 henkilöä.

Bergvikin luontopolku

Yllätä ystäväsi erähenkisillä juhlilla, tarjoa heille syntymäpäiväkahvit luontopolun laavulla. Reitti laavulle kiemurtelee monimuotoisella metsäpolulla. Reitin varrella näkee useasti paljon luonnoneläimiä. Juhlia voi myös jatkaa rannassa nuotiopaikallamme tai kauniissa huvimajassa auringonlaskua katsellen, meiltä löytyy myös erikokoisia puulämmitteisiä tunnelmallisia saunoja.